Home ShowBiz Në shtëpinë e Alketa Vejsiut
Në shtëpinë e Alketa Vejsiut
0

Në shtëpinë e Alketa Vejsiut

0
0

Ka bërë hapin e radhës. Pas rikthimit nga pushimet e gjata dhe nga malli që ka pasur për shtëpinë postoi si rrallëherë një foto të saj. Nuk hyri brenda, por e shkrepi në oborr. Pemë, lule, gjelbërim, aty ka gjithçka që e bën të jetë kopsht. Me të drejtë e paska marrë malli. Në këtë vapë, hija që qenka aty ta bën për zili.
Edhe nëse s`do të kishte një mjedis të tillë përpara syve sërish do ta adhuronte se kot s`i thonë “Shtëpi e ëmbla shtëpi”.

#home

A post shared by TV & EVENT DESIGN & PRODUCTION (@alketavejsiu) on

Link: https://www.instagram.com/p/BXVcmqBgyZ_/