Home ShowBiz Vjehrra e Marinës dhe vjehrra e Getoarit ndajnë emocionet e dasmës
Vjehrra e Marinës dhe vjehrra e Getoarit ndajnë emocionet e dasmës
0

Vjehrra e Marinës dhe vjehrra e Getoarit ndajnë emocionet e dasmës

0
0

Çifti është më i rëndësishmi i një dasme se të gjithë janë mbledhur për ta. Megjithatë edhe krushkat janë shumë të rëndësishme. Mamaja e nuses apo e dhëndrit janë dy gratë më të rëndësishme në jetën e atyre që po martohen. Kështu që vëmendje marrin edhe ato gjatë ceremonisë. Të mos flasim më pas për emocionet e tyre që janë unike. Po martojnë fëmijët.
Si mamaja e Getit, ashtu edhe ajo e Marinës kanë nisur aktivitetin në rrjete sociale. Ato kanë shpërndarë foto nga dasma e të shtrenjtëve të tyre. Kanë zgjedhur momentet më të bukura.

Zonja Maria dhe zonja Florije ndajnë copëza emocionesh:

Link: https://www.instagram.com/p/BY_fCHyFZCH/?taken-by=florijeselimi

2017-09-14 12_07_26-Maria Mamej (@mariamamej) • Instagram photos and videos

Link: https://www.instagram.com/p/BZBDrwlhPinuBNQZTBgaGyRRGJCq9i7k86g9Z80/?taken-by=mariamamej

2017-09-14 12_08_21-Instagram photo by Maria Mamej • Sep 14, 2017 at 11_27 AM • Instagram

Link: https://www.instagram.com/p/BZBDD7uhz2YpjG2IJE7N1ZnitXol8nkCmBa7J80/?taken-by=mariamamej

Burimi i fotos së Getoarit: https://www.instagram.com/p/BY_fCHyFZCH/?taken-by=florijeselimi

Burimi i fotos së Marinës : https://www.instagram.com/p/BZBFIlZhg6dvBZ9qrSDwR-FJwvgd3ebow8qskI0/?taken-by=mariamamej