Home ShowBiz Vesa Luma në duet me djalin
Vesa Luma në duet me djalin
0

Vesa Luma në duet me djalin

0
0

Djali i Vesës dhe Big Bastës paska një tjetër talent veç atij që e kanë gjithë fëmijët, të të bërit rrëmujë. Lian i vogël do bëhet këngëtar si mami dhe babi. E ka nisur ditën sot me këngë. Vesa, e cila qëndron me kohë të plotë me djalin ka nisur t`i këndojnë disa këngë fëmijësh që i vogli i paska mësuar përmendësh.
Edhe për disa vite dhe s`do ishte çudi të bënin një duet, ose trio e gjithë familja.

Talent që kaq i vogël:

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BViJIBrj7p7/?taken-by=vesaluma