Home ShowBiz “Gucci” dhe “Channel” nuk janë më të rëndësishëm se vendlindja ime. Komenti epik i Leonorës kundrejt një ndjekëse të saj
“Gucci” dhe “Channel” nuk janë më të rëndësishëm se vendlindja ime. Komenti epik i Leonorës kundrejt një ndjekëse të saj
0

“Gucci” dhe “Channel” nuk janë më të rëndësishëm se vendlindja ime. Komenti epik i Leonorës kundrejt një ndjekëse të saj

0
0

Njihet për thjeshtësinë e saj të cilën e tregon herë pas here përmes fotove të ndryshme që publikon në rrjete sociale. Së fundmi Leonora Jakupi ka vënë një foto shumë të bukur në Instagram, përmes së cilës ka treguar veshjen e saj.

Por ajo se çfarë vihen në pah janë aksesorët e saj të shrenjtë të cilët nuk u pritën edhe shumë mirë nga disa ndjekës të saj.

Me një rrip “Gucci” dhe një çantë “Channel” nuk mund të pozosh midis “Aqarevës”, ishin disa prej komenteve të cilat e irrituan shumë këngëtaren dhe e bënë atë që të replikojë.

“E nderuar “channel” nuk mund të ketë vlerë më shumë se vendlindja ime”.

Leonora si gjithmonë me finesë dhe me urtësi ka replikuar kundrejt komentit mbi veshjen. E tillë ëeshtë edhe natyra e Leonorës.

☺️

A post shared by Leonora Jakupi (@leonorajakupi) on

Inkedleonora_LI

Inkedleonora jakupi_LI

Linku: https://www.instagram.com/p/BfEhCFwnCFn/?taken-by=leonorajakupi

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BcdNMdwn6PM/?taken-by=leonorajakupi