Home ShowBiz Bëhuni gati për projektin e ri nga Pandora
Bëhuni gati për projektin e ri nga Pandora
0

Bëhuni gati për projektin e ri nga Pandora

0
0

E njohur tashmë për vargjet e saj të dashurisë dhe dedikimet prekëse, por edhe për gjallërinë që sjell në performancat e saj ritmike, Pandora ka paralajmëruar se së afërmi do të sjellë një projekt të ri artistik.
Nga ajo që shihet në ato pak sekonda të publikuara nga klipi, mund të kuptohet se bëhet fjalë për një baladë e inskenuar në ambjente luksoze, gati përrallore.
Tingujt e shtruar një shoqërojnë fragmentin janë mjaftë intrigues dhe të shtyjnë të kërkosh të dish ç’do vijë më pas.
Këtë do e tregojë vetëm koha.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=DCF1wdQBGBs

Link: https://www.youtube.com/watch?v=gtEHpxIao7I

Link: https://www.youtube.com/watch?v=2E2ZpSUwx74

Burimi i fotos kryesore: https://www.youtube.com/watch?v=2E2ZpSUwx74