Home Lifestyle Mësoni disa detaje rreth Ditës Botërore të Nutellës
Mësoni disa detaje rreth Ditës Botërore të Nutellës
0

Mësoni disa detaje rreth Ditës Botërore të Nutellës

0
0

Dita Botërore e Nutella është dita për të ndarë të gjitha idetë tuaja me botën!

Dita Botërore e Nutella u festua për herë të parë në vitin 2007. Ideja për këtë ditë erdhi nga Sara Rosso, e cila ishte një blogere amerikane e cili jetonte në Itali në atë kohë. Çfarë e bëri atë të mendojë për të filluar Ditën Botërore të Nutellës? Tifozët e Nutella përqafuan ditën me butësi dhe e ndan këtë ditë në mediat sociale në mbarë botën!

 

2015 pa transferimin e Ditës nga Sara në kompaninë që e bën Nutella, Ferrero. Bërja e këtij transferimi lejoi që dita të bëhej edhe më e madhe dhe të siguronte jetëgjatësinë e saj. Kompania ka bërë disa gjëra mjaft kreative për të mbështetur Ditën Botërore të Nutellës.

 

Si mund të festohet Dita Botërore e Nutellës?

 

Nuk është me të vërtetë asnjë mënyrë e gabuar për të festuar Ditën Botërore të Nutellës. Pa marrë parasysh se si e përhapni, gëzimi që vjen kur ta shijoni, e bën atë festën më të mirë Botërore ndonjëherë! Për ta bërë atë ditë të veçantë, pse të mos provoni diçka të re me kavanozin tuaj të Nutella? Udhëheqni mbi motorin e kërkimit tuaj të preferuar dhe shtypni vetëm fraza “Receta Nutella” dhe do të shfaqet një bollëk idesh. Merrni disa fotografi gjatë kohës që bëni dhe ndani me botën në mediat tuaja sociale. Përhapni dashurinë dhe mirësinë e Nutellas.

 

Burimi i lajmit: https://www.daysoftheyear.com/days/nutella-day/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BtgNDEyhahg/