Home Lifestyle Cila është Makina më e shtrenjtë në botë, nuk do ta besoni çmimin marramendës
Cila është Makina më e shtrenjtë në botë, nuk do ta besoni çmimin marramendës
0

Cila është Makina më e shtrenjtë në botë, nuk do ta besoni çmimin marramendës

0
0

Komode, super luksoze dhe me një disajn të pazakontë, ato janë padyshim makinat më të shtrenjta në botë, të cilat shiten miliona dollarë.

Një studim i fundit ka bërë  një renditje të makinave më të shtrenjta në botë dhe vendin e parë e zë “Bugatti’s la voiture noire”, një makinë sportive super luksoze e cila u shit në Gjenevë për çmimin e pabesueshëm të 19 milion dollarëve.

E konsideruar si një vepër arti, kjo makinë është një kombinim i shpejtësisë, luksit, dhe komoditetit.

Kjo është një makinë 16 cilindërshe, me një motor 8 litërsh dhe 1500 kuaj fuqi.

E dyta ndër makinat më të shtrenjta renditet një model i ri i Rolls Roys e cila është shitur për 13 milion dollar.

Në listën e gjatë të makinave të shtrenjta gjejmë disa lloje të reja të Lamborghini, Mclaren e Ferrari, makina që kanë kapur shifra rekord shitjesh.

Ato kanë një teknologji të avancuar dhe janë më të lakmuarat në botë.

automobile-automotive-car-358070

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/auto-automobile-automotive-car-358070/

Link: https://ceoworld.biz/2019/06/20/most-expensive-cars-in-the-world/

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/photo-of-lexus-interior-2723822/