Home ShowBiz Nuk keni për ta besuar – Tayna guxon sërish me një look të ri
Nuk keni për ta besuar – Tayna guxon sërish me një look të ri
0

Nuk keni për ta besuar – Tayna guxon sërish me një look të ri

0
0

Nuk po zë rehat Tayna me ngjyrën e saj të flokëvë. Një herë brune, një herë bjonde. Por ajo sërish ka vendosur që të ndryshoj look. Bëhet sërish brune. Tayna po na konfuzon kaq shumë saqë e kemi pak të vështirë që të zgjedhim se cila prej ngjyrave të flokëve i shkon më shumë.

Ajo është këngëtare dhe siç do femër e showbizit duhet të bëjë ndryshime herë pas herë në look. E vetmja gjë që mund të themi është që Tayna duket shumë mirë me çdo ngjyrë flokësh që ka zgjedhur deri më tani.

MicrosoftTeams-image (21)

Link: https://www.instagram.com/tayna/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B19KOD_gzda/