Home ShowBiz Publikon foton kur ishte fëmijë – Nuk keni për ta njohur Robert Berishën
Publikon foton kur ishte fëmijë – Nuk keni për ta njohur Robert Berishën
0

Publikon foton kur ishte fëmijë – Nuk keni për ta njohur Robert Berishën

0
0

Robert Berisha është bërë nostalgjik dhe i është rikthyer viteve të fëmijërisë. Ka publikuar një foto nga vitet 1988 pothuajse 30 vite më parë kur Roberti ka qënë thjesht një fëmijë.

Nga foto shikojmë që Roberti është shumë ndryshe me atë çfarë njohim ne sot por kohët ndryshojnë dhe kur bëhët fjalë për gati 30 vite më parë.

Njihuni me Robertin e vogël:

rob

Link: https://www.instagram.com/robertberishaofficial/?igshid=1wpqkzx7xa8kc

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/ByNPaHLnAZo/