Home ShowBiz Jonida drekon me të ëmën, komenti i saj mbi pamjen, do t’ju bëjë të mbani barkun me dorë
Jonida drekon me të ëmën, komenti i saj mbi pamjen, do t’ju bëjë të mbani barkun me dorë
0

Jonida drekon me të ëmën, komenti i saj mbi pamjen, do t’ju bëjë të mbani barkun me dorë

0
0

Këngëtarja Jonida Maliqi ka vendosur të drekojë së bashku me të ëmën dhe tezen e saj ndërsa ka postuar një video mjaft interesante nga ky moment.

Në këtë video ajo na prezanton fillimisht me tezen, ndërsa më pas me të ëmën.

Kjo e fundit ka shkaktuar një situatë komike pasi në momentin që sheh veten në video i thotë Jonidës se si ka mundësi që duken kaq të bukura.

Këgëtarja ndërkaq duke qeshu I shpjegon të ëmës se duket kaq e bukur për shkak të filtrave.

Ajo çka na bën vërtetë për të qeshur është reagimi me habi i nënës së Jonidës, ndërsa po shikon veten në videon që po bën e bija.

Këngëtarja poston vazhdimisht foto e video me të ëmën e cila në shumicën e rasteve bën komentet më të veçanta që keni dëgjuar ndonjëherë.

Link: https://www.instagram.com/jonidamaliqi/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B0djbSknTEW/