Home ShowBiz Elita dhe Gjiko kur ishin fëmijë, sapo e kuptuam kujt i ngjan Zëri i vogël
Elita dhe Gjiko kur ishin fëmijë, sapo e kuptuam kujt i ngjan Zëri i vogël
0

Elita dhe Gjiko kur ishin fëmijë, sapo e kuptuam kujt i ngjan Zëri i vogël

0
0

Elita dhe Gjiko prej disa muajsh janë bërë prindër të vogëlushit Zëri i cili po rritet dita ditës dhe po bëhet gjithnjë e më i bukur.

Vogëlushi duket se i ngjan totalisht Elitës dhe këtë sapo e vërtetuam me një foto që kjo e fundit ka postuar kur ishte fëmijë pak a shumë në moshën e Zërit.

Elita ka postuar gjithashtu edhe një foto të Gjikos kur ishte fëmijë, por duhet qartë që Zëri tiparet kryesore i ka marrë nga e ëma.

Reperi fëmijë ishte një biond shumë i këndshëm dhe në foto shfaqet i buzëqeshur.

Zëri duket se ka pak hijen e tij sidomos kur buzëqesh, megjithatë tiparet kryesore i ka marrë nga Elita.

zeri

gjiko

elita

Link: https://www.instagram.com/elita.rudi/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B1B7MIngquT/