Home ShowBiz “Fëmijë të sëmurë që flenë mbi kashtë”, Stresi tregon pamjet që rrënqethin
“Fëmijë të sëmurë që flenë mbi kashtë”, Stresi tregon pamjet që rrënqethin
0

“Fëmijë të sëmurë që flenë mbi kashtë”, Stresi tregon pamjet që rrënqethin

0
0

Reperi Stresi prej 6 ditësh ndodhet në zonat e prekura nga tërmeti ku ka asistuar me ndihma konkrete dhe me apele sensibilizuese duke përcjellë situatën e vështirë në të cilat ndodhen disa familje.

Ai ka realizuar një lidhje direkte në emisionin “Ftesë në pesë” nga fshati Manzë ku aktualisht po asiston familjet e prekura nga tërmeti të cilat aktualisht po jetojnë në çadër.

Stresi ka treguar çadrën me kashtë ku po flenë dy fëmijët  e vegjël të një familjeje së cilës i është shkatërruar shtëpia.

Ata nuk pranojnë ta lënë shtëpinë e tyre dhe fëmijët flenë të mbështjellë me plasmas.

Reperi tregon mes lotësh se në këto 6 ditë ka parë shumë dhimbje dhe mjerim.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=sR8LWBnuMQo&feature=emb_err_watch_on_yt

Burimi i fotos: https://www.youtube.com/watch?v=sR8LWBnuMQo&feature=emb_err_watch_on_yt