Home ShowBiz “Kur do bësh bebin e dytë” Andrra jep përgjigjen që të gjithë po prisnim
“Kur do bësh bebin e dytë” Andrra jep përgjigjen që të gjithë po prisnim
0

“Kur do bësh bebin e dytë” Andrra jep përgjigjen që të gjithë po prisnim

0
0

Andrra Destani dhe Sinan Hoxha po gëzojnë periudhën e tyre të prindërimit me Ansin e vogël. Por e dimë të gjithë shprehjen e famshme në Shqipëri që pasi bën fëmijën e parë të gjithë janë në pritje të fëmijës së dytë.

Dhe pyetja “kur do bësh fëmijën e dytë” të përndjek shpesh herë. Kjo gjë i ka ndodhur edhe Andrrës pasi në profilin e saj ka vendosur që ti përgjigjet disa pyetjeve që ndjekësitë kanë pasur për të.

“Edhe shumë pak (kur të jetë e shkrume)” është përgjigjur me plot sinqeritet Andrra kur është pyetje për në planë për një fëmijë të dytë.

 

Përgjigja e Andrrës:

andrra

Link: https://www.instagram.com/andrradestani/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BYgutP-gFfQ/