Home Lifestyle Bëhen me vajzë pas 14 djemve, kjo familje nuk mund të ishte më e lumtur
Bëhen me vajzë pas 14 djemve, kjo familje nuk mund të ishte më e lumtur
0

Bëhen me vajzë pas 14 djemve, kjo familje nuk mund të ishte më e lumtur

0
0

Jay Schwandt dhe bashkëshortja e tij Kateri mund të konsiderohet si një prej familjeve më të mëdha në botë.

Por përveç numrit të madh të fëmijëve që kanë së bashku, ajo që të bien ë sy është fakti që kanë lindur vetëm djem.

Çifti i famshëm nga Michigan janë të dy 45 vjeç dhe djali i tyre më i madh është 28 vjeç dhe ka ardhur në jetë, ku ata të dy ishin vetëm 17 vjeç.

Çifti ka dashur gjithmonë të kenë një vajzë dhe nuk u ndalën deri sa këtë vit mundën të realizonin ëndrrën e tyre.

Nëse për shumicën ky vit është më i vështiri për shkak të pandemisë, çifi nga Michigan do ta mbajnë mend gjatë për shkak të realizimit të ëndrrës së tyre të bërë realitet.

14 femije

Link: https://www.instagram.com/p/CHW5PRMlf3V/

Burimi i lajmit: https://edition.cnn.com/2020/11/08/us/family-with-14-sons-welcomes-daughter-trnd/index.html#:~:text=(CNN)%20Kateri%20and%20Jay%20Schwandt,%2C%20Tucker%2C%20Francisco%20and%20Finley.

Burimi i fotos: https://unsplash.com/photos/QPApDXrYIhQ