Home Lifestyle Imiton vipat në mënyrën më qesharake, kjo grua rrëmben vëmendje maksimale
Imiton vipat në mënyrën më qesharake, kjo grua rrëmben vëmendje maksimale
0

Imiton vipat në mënyrën më qesharake, kjo grua rrëmben vëmendje maksimale

0
0

Renata Neia është një grua shtëpiake braziliane e cila ka gjetur një mënyrë mjaft origjinale për t’u argëtuar dhe për të rritur ndjekësit e saj në instagram.

Ajo prej kohësh tashmë imiton vipat dhe mënyrën se si ata pozojnë në foto apo mënyrën se si vishen dhe gjithçka sipas stilit të saj.

Renata është kaq argëtuese dhe madje me një pjesë të mirë të fotove ka arritur të tërheqë vëmendjen e fansave, por edhe të vipave që imiton.

Falë kësaj ideje dhe fotove vërtetë komike, ajo ka arritur të bëhet e famshme dhe të rrisë ndjeshëm numrin e ndjekësve në isntagram.

Më poshtë po sjellim disa prej imitimeve më interesante të saj.

Link: https://www.instagram.com/p/CGalvJ9AMOJ/

Link: https://www.instagram.com/p/CGTcxGlAkcn/

Link: https://www.instagram.com/p/CGNhgAzgT1Z/

Link: https://www.instagram.com/p/CGBKXTSgxS1/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CGNhgAzgT1Z/