Home Lifestyle Dalin në treg këpucët anti Covid, as që ju shkon ndërmend si janë
Dalin në treg këpucët anti Covid, as që ju shkon ndërmend si janë
0

Dalin në treg këpucët anti Covid, as që ju shkon ndërmend si janë

0
0

Një këpucar rumun ka menduar se si t’ju vijë në ndihmë njerëzve në këtë kohë pandemie.

Ai ka krijuar një linjë të re këpucësh dimërore të masës 75 të cilat sigurojnë distancën e nevojshme që duhet në kushtet e pandemisë globale.

Këto këpucë janë prodhuar prej tij që në muajin maj dhe se shitjet kanë qenë të pabesueshme.

Ai filloi të prodhonte këpucë të tilla kur pa se njërëzit nuk po e respektonin distancën prej një metër nga njëri tjetri dhe pavarësisht përmasave të pazakonta ato u shitën menjëherë e madje porositë për këto lloj këpucësh erdhën duke u rritur.

Këpucari ka treguar se një palë këpucë të tilla kushtojnë 150 euro dhe se për ti prodhuar ato duhet trefishi i lëkurës që prodhon për një palë këpucë normale.

grigore lup

Link: https://www.instagram.com/p/CISuW1RDbIf/

grigore

Link: https://www.instagram.com/p/CFohSBal9Lk/

Burimi i fotos: https://unsplash.com/photos/Np_nvRuhpUo