Home ShowBiz Atdheu i dhuroi trëndafil Teas, nuk do ta besoni si reagon Andi…
Atdheu i dhuroi trëndafil Teas, nuk do ta besoni si reagon Andi…
0

Atdheu i dhuroi trëndafil Teas, nuk do ta besoni si reagon Andi…

0
0

Ditën e hënë, Atdheu, njëri prej djemve të “Përputhen”, ju dha nga një trëndafil të gjitha vajzave, ndërsa Borës që kishte ditëlindjen një tufë me trëndafila.

Ai i dha trëndafil edhe Teas, ndërsa Andi nuk ishte në studio për një problem të tij shëndetësor.

Andi është pyetur gjatë një videoje live në instagram për këtë veprim të Atdheut dhe ai ka thënë se Atdheun e kanë shok dhe ai ia ka dhënë trëndafilin në rolin e kunatit.

Më pas ai shtuar me humor se nuk ka luajtur kush mendsh aty brenda që ti ngacmojnë Tean.

Andi dhe Tea e kanë deklaruar tashmë se aty janë për njëri tjetrin dhe do të qëndrojnë deri sa ta ndajnë mendjen nëse do të jenë apo jo një çift.

Link: https://www.instagram.com/p/CJ9hlT7JqR1/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CIyT3CnpjgUDwwojq8WOYrqww4suJ2guldBU3M0/https://www.instagram.com/p/CI6PYtHBB97/