Home ShowBiz Risjell stilin e viteve 60, Rudina duket tjetër njeri me modelin e ri të flokëve
Risjell stilin e viteve 60, Rudina duket tjetër njeri me modelin e ri të flokëve
0

Risjell stilin e viteve 60, Rudina duket tjetër njeri me modelin e ri të flokëve

0
0

Aktorja Rudina Dembacaj përgjithësisht i ka qëndruar gjithmonë besnike lookut të saj me flokë në gjatë mesatare në ngjyrë të errët.

Pothuajse asnjëherë nuk e kemi parë të ndryshojë ngjyrën, por me modelin ka bërë disa herë eksperimente.

Së fundmi ajo vendosur të sjellë një stil të viteve 60 ndërsa e shohim me flokët të drejta dhe me disa onde të mbledhura në fund, ndërsa ka vendosur disa karfica të bardha në njërën anë.

Ajo duket kaq ndryshe me këtë model flokësh dhe gati nuk njihej, madje mund të themi se ky model flokësh i shkon kaq shumë dhe kombinuar me grimin duket perfekte tek aktorja.

Link: https://www.instagram.com/rudinadembacaj/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B8tcTYknKQM/