Home ShowBiz Një diss që nuk duhet humbur nga Jimmy-K – Rreperi më i ri godet fuqishëm
Një diss që nuk duhet humbur nga Jimmy-K – Rreperi më i ri godet fuqishëm
0

Një diss që nuk duhet humbur nga Jimmy-K – Rreperi më i ri godet fuqishëm

0
0

Para pak ditësh në kanalin ArkivaShqip në YouTube është publikuar kënga më e re e rreperit të ri në estradën Shqiptare, Jimmy-K. Kënga mban titullin “MDCCC 48” dhe më së shumti i dedikohet personave që nuk besojnë në arritjet profesionale të dikujt.

Nga Jimmy vjen një diss shumë i veçantë, i shoqëruar me një tekst tërheqës dhe një klip të realizuar fiks për stilin e këngës.

Rreperi sapo ka publikuar këngën etij të parë dhe presim edhe shumë të tjera në vazhdim prej ti. Një diss në stilin rrep i pëlqyer shumë nga publiku.

 

Për të gjithë ju që të tjerët kanë dyshuar në arritjet tuaja në jetë, kjo është kënga që në vargjet e saj do gjeni veten.

Klipi: https://www.youtube.com/watch?v=_ka8pNvcHFE

Burimi i fotos: https://www.youtube.com/watch?v=_ka8pNvcHFE