Home Lifestyle Pjesa më e madhe e shmangin, ky është pozicioni më i frikshëm në seks
Pjesa më e madhe e shmangin, ky është pozicioni më i frikshëm në seks
0

Pjesa më e madhe e shmangin, ky është pozicioni më i frikshëm në seks

0
0

Një sondazh i ri tregon se, cili është pozicioni që konsiderohet të jetë më i tmerrshmi.

Rezultoi se, pozicioni më i frikshëm në seks është 69-ta në bazë të studimit.

57% e grave dhe 43% e meshkujve thanë se kishin frikë ta provonin. Ndoshta kjo frikë e tyre lidhet me forcën dhe balancimin që kërkon ky pozicion.

Ndryshe nga pozicionet që janë kthyer tashmë në tradicionale, 69-ta kërkon që ju të qëndroni kundër një muri dhe çifti kërkon të stimulojë njëri-tjetrin përmes seksit oral. Dhe pasojat mund të jenë katastrofike, për ata që e provojnë dhe nuk kanë eksperiencë.

Linku: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/

Burimi i fotos: https://unsplash.com/photos/vgaiXx0hp44