Home Lifestyle Fjalitë që çdo mashkull do të dëshironte ti dëgjonte gjatë seksit
Fjalitë që çdo mashkull do të dëshironte ti dëgjonte gjatë seksit
0

Fjalitë që çdo mashkull do të dëshironte ti dëgjonte gjatë seksit

0
0

Dua që sot të eksperimentojmë këtë pozicion në shtrat.

A je gati të bëj me ty çfarë të dua.

Hiqi rrobat dhe shtrihu në shtrat urgjent!

Më thuaj çfarë do të më bësh.

A mund ta prekësh veten për mua?

Mos bëj asnjë zhurmë derisa të të them unë që mundesh.

Dua të të dëgjoj të lutesh. Kërko leje për çdo gjë!

Sot jam unë ajo që do të të kontrolloj!

Dua të të shoh në gjunjë para meje.

Më thuaj diçka që ke dashur të ta bëj gjithmonë.

Linku: https://www.ravishly.com/sex-love?page=26

Burimi i fotos:https://unsplash.com/