Home Lifestyle Detajet e çuditshme që i frenojnë femrat në marrëdhënie seksuale
Detajet e çuditshme që i frenojnë femrat në marrëdhënie seksuale
0

Detajet e çuditshme që i frenojnë femrat në marrëdhënie seksuale

0
0

Organi i madh gjenital.

Shumë vajza i frikësohen seksit sepse frikësohen nga madhësia e organit. Ato kanë përshtypjen se organi i madh gjenital do t’u shkaktojë dhimbje. Kjo është arsyeja pse ato vendosin tëheqin dorë nga marrëdhënia.

Humbja e virgjërisë.

Kjo është edhe arsyeja që disa prej adoleshenteve hezitojnë të hedhin hapin e madh.

Dhimbja.

Dhimbja është një frikë psikologjike që një pjesë e femrave e kanë. Pas studimive të shumta ata ndryshojnë opinion rrugës.

Shtatzënia.

Pavarësisht masave mbrojtëse femrat ndihen të pasigurta. Ata kanë frikë nga rreziku për të mbetur shtatëzënë.

Siklet nga format e tyre trupore.

Shpesh femrat ndihen të pasigurta me vetetn dhe format e tyre. Kjo gjë i bëjnë të mendojnë pa fund histori negative që i bllokojnë në mamrrëdhënie.

Linku: https://www.bustle.com/sex-and-relationships

Burimi i fotos: pexele.com