Home ShowBiz ‘Djemtë gati u vranë për ty’, Arjan Konomi bën për ujë të ftohtë Anën
‘Djemtë gati u vranë për ty’, Arjan Konomi bën për ujë të ftohtë Anën
0

‘Djemtë gati u vranë për ty’, Arjan Konomi bën për ujë të ftohtë Anën

0
0

Puthja që Ana i dha Edit ndërkohë që po sqarohej me Erionin bëri që djemtë të konfliktoheshin keq.

Më pas Ana ka shpërthyer në lot për shkak të situatave të krijuara.

Arjani nuk e ka kursyer opinionin e ashpër  ndaj saj ku i thotë. ‘Ana qaj shpërthe sepse ti e shkaktove atë situatë duke futur djemtë në luftë dhe mirë që ishin në studio se po të ishin diku tjetër do të vriteshn për ty.’

Ana pas këtyre fjalëve të rënda ka braktisu studion dhe nga pas e ka ndjekur dhe Edi.

Linku: https://www.instagram.com/p/CZVCTV5o_Fq/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CZVCTV5o_Fq/

tags: