Home ShowBiz Erioni i vendos vizën Anës, rikthehet në krahët e Mikelës me deklarata të forta
Erioni i vendos vizën Anës, rikthehet në krahët e Mikelës me deklarata të forta
0

Erioni i vendos vizën Anës, rikthehet në krahët e Mikelës me deklarata të forta

0
0

Mikela dhe Erioni pas një shkëputje kanë vendosur t’iu rikthehen takimeve të vjetra.

Dyshja duket se më në fund kanë arritur ti sheshojnë zënkat mes tyre.

Në takim i kanë dhënë një mundësi të dytë njëri-tjetrit.

Gjatë takimit nuk ka munguar dhe afrimiteti fizik mes tyre.

Ata kanë treguar se xhelozia është bërë shkak për të hedhur sytë diku tjetër.

Ana ndërhyri në njohjen e tyre duke e ftohur raportin.

Erioni me sa kuptojmë i ka vënë vizën Anës pasi dëgjohet të thotë kush ka shkuar rruaga e mbarë i qoftë.

Linku: https://www.youtube.com/watch?v=lqrn3H-pxHM

Burimi i fotos: https://www.youtube.com/watch?v=lqrn3H-pxHM