Home ShowBiz I komentoi Triksës në video, Atdheu bën reagimin shpërthyes para ndjekësve
I komentoi Triksës në video, Atdheu bën reagimin shpërthyes para ndjekësve
0

I komentoi Triksës në video, Atdheu bën reagimin shpërthyes para ndjekësve

0
0

I komentoi Triksës në video, Atdheu shpërthen në reagimin e fundit.

Ai ka reaguar duke zbuluar dhe një herë se pse vendosi të mbështeste Triksën.

Atdheu theksoi se nuk ka asgjë për të aluduar në këtë mes thjeshtë e njeh këngëtaren dhe të ëmën e saj.

‘Është Instagrami im dhe tek e fundja mud të bëj çfarë të dua nuk është se po i bëj gjë dikujt.

Deri në fund të reagimit Atdheu ka dalë nga vetja duke i sharë me listën e dasmës të gjithë ata që i shkruajnë për keq.

Linku: https://www.instagram.com/stories/atdhe_xharavina/2825139200310860434/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/atdhe_xharavina/

tags: