Home ShowBiz Publiku bën përmbysjen emocionuese, Ukraina rrëmben fitoren e Eurovision 2022
Publiku bën përmbysjen emocionuese, Ukraina rrëmben fitoren e Eurovision 2022
0

Publiku bën përmbysjen emocionuese, Ukraina rrëmben fitoren e Eurovision 2022

0
0

Gara e Eurovisionit këtë vit ka qenë shumë e fortë. Sipas votave të jurisë dhe publikut, fitues u shpall Ukraina me 631 pikë.

Në vend të dytë u shpall Britania e Madhe.

Pjesën dërrmuese të votave Ukraina e mori nga publiku, i cili e mbështeti atë nisur edhe prej luftës atje.

Gara ishte e fortë deri në fund mes Britanisë së Madhe dhe Ukrainës.

Orkestra “Khalush” me këngën “Stefania” arriti të grumbullojë 631 pikë, duke lënë pas Britaninë e Madhe dhe, Spanjën të cilat u renditën respektivisht në vendin e dytë dhe të tretë.
Linku: https://www.instagram.com/eurovision/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/eurovision/

tags: