Home ShowBiz Sherr për një mashkull, Jasmina dhe Sara bëjnë përballjen e fortë në Për’Puthen
Sherr për një mashkull, Jasmina dhe Sara bëjnë përballjen e fortë në Për’Puthen
0

Sherr për një mashkull, Jasmina dhe Sara bëjnë përballjen e fortë në Për’Puthen

0
0

Jasmina dhe Sara janë një nga vajzat më të zhurmshme të programit të Për’Puthen.

Gocat gjatë pjesmarrjes në program kanë bërë sherr për shkak të Andit. Si pasojë miqësia e tyre mori fund në mes sherreve dhe ofendimeve të shumta.

Gocat pas kaq kohësh kanë sheshuar sherret dhe janë rikthyer miqësisë së vjetër.

Sonte ata janë vendosur përballë njëra-tjetrës duke sqaruar ndekësit dhe veten për të gjitha sherret e bujshme.

Jasmina u shpreh se gjithçka ka ndodhur për shkak të Andit dhe në atë periudhë i ka marrë rrjedha. Sot duke i parë gjërat nga jasht dhe më ftohtë gocat e anë kuptuar që nuk ia ka vlejtur.

Linku: https://www.instagram.com/p/CdquSNmFKTM/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CdquSNmFKTM/

tags: