Home Aktualitet Paditet përsëri, ja për çfarë akuzohet këtë herë Dua Lipa
Paditet përsëri, ja për çfarë akuzohet këtë herë Dua Lipa
0

Paditet përsëri, ja për çfarë akuzohet këtë herë Dua Lipa

0
0

Dua Lipa paditet  përsëri për postimin e fotove të saj me Paparazzi në Instagram.

Robert Barbera e akuzon këngëtaren për shkelje të të drejtave të autorit, duke shënuar herën e dytë që ajo paditet për të njëjtën vepër në më pak se një vit.

Dua Lipa është paditur për postimin e fotove paparac të saj në Instagram për herë të dytë brenda një viti, sipas dokumenteve gjyqësore të depozituara në Gjykatën e Qarkut të SHBA në Kaliforni. Këtë herë, një fotograf me qendër në Nju Jork, i quajtur Robert Barbera, po pretendon se këngëtarja ka shkelur të drejtat e autorit pasi postoi fotot që ai i bëri në korrik 2018 në platformën e mediave sociale.

“Pa leje ose autorizim nga paditësi, i pandehuri zgjodhi, kopjoi, ruajti dhe shfaqi vullnetarisht secilën nga fotografitë e mbrojtura nga e drejta e autorit të paditësit,” thuhet në ankesë, e shkruar nga avokati Craig Sanders.

Barbera kërkon dëmshpërblim aktual dhe heqje të të gjitha fitimeve që i atribuohen aktivitetit shkelës, një urdhër që e detyron Lipën të shkelë ndonjë nga veprat e tij të tjera, kostot e padisë dhe interesat paragjykuese.

Linku: https://www.billboard.com/pro/dua-lipa-lawsuit-paparazzi-photos-instagram/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CfGX4qsMMdF/

tags: