Home Lifestyle Mesazhi që mund t’iu japë një shans rikthimi me ish-in
Mesazhi që mund t’iu japë një shans rikthimi me ish-in
0

Mesazhi që mund t’iu japë një shans rikthimi me ish-in

0
0

Funksionon për rikthim, si t’i kërkoni falje ishit sipas Donaldit.

Pas krizave në çift dhe ndarjeve pjesa më e madhe duan një mundësi të dytë.

Ata që kërkojnë të kthehen tek ishi duhet t’i hedhin një sy mesazhit që Donaldi i bëri Borës për t’iu rikthyer bisedave.

‘Dua të të shkruaj po nuk di çfarë të them. Më tako të më dëgjosh, pastaj më helmo.’

Linku: https://www.youtube.com/watch?v=Lv-QrlakrCA

Burimi i fotos:https://unsplash.com/photos/Zf2Z404XsQY

tags: