Home Lifestyle Shenjat e horoskopit që lënë super skena pasi nuk menaxhojnë dot alkoolin
Shenjat e horoskopit që lënë super skena pasi nuk menaxhojnë dot alkoolin
0

Shenjat e horoskopit që lënë super skena pasi nuk menaxhojnë dot alkoolin

0
0

Bricjapi

Në fillim, kjo shenjë e zodiakut qëndron pak më e kujdesshme kur pi pije të rënda, pasi ata janë mjaft të vetëdijshëm për personalitetin e tyre të keq në trajtimin e alkoolit. Por ndërsa pijet e tyre përshkallëzohen, ata harrojnë plotësisht kapacitetin e tyre dhe përfundojnë duke e tepruar përtej kufijve të tyre. Ata i bëjnë të gjitha këto në fshehtësi të madhe, për rrjedhojë, përfundojnë duke hedhur zemërimin e tyre dhe duke krijuar një rrëmujë gjigante në një mbledhje.

Luani

Të lindurit e Luanit thjesht shfaqen si të ftohtë para të tjerëve dhe për hir të kësaj pinë e pinë shumë dhe flirtojnë apo qajnë në një event pasi janë shenja më e pasionuar e zodiakut. Këto qenie zakonisht hapin librat e tyre të ndjenjave dhe bëhen shkatërrues sapo dehen.

Demi

Demi ka shpirt të lirë dhe nuk mund t’u thonë kurrë festave dhe klubeve. Me kënaqësinë, ata shpesh harrojnë kufijtë e tyre dhe pinë alkool shumë përtej kapacitetit të tyre. Ata janë shumë të magjepsur nga ideja për t’u dehur dhe për të shijuar jetën në maksimum, por vetvetja e tyre e pakontrolluar më tepër i bën ata të krijojnë një skenë në një mbledhje, duke i bërë ata një temë të nxehtë mes njerëzve.

Ujori

Njerëzit e lindur në Ujor zakonisht kanë një sjellje të turpshme, por pasi të dehen plotësisht, vetja e tyre e brendshme e vërtetë del jashtë. Alkooli thjesht i çon ata në një nivel shumë të keq pasi këto qenie mund të qajnë për çdo gjë.

Linku: https://www.pinkvilla.com/lifestyle/people/capricorn-to-aquarius-4-zodiac-signs-who-cannot-manage-alcohol-and-always-end-up-making-scenes-at-a-gathering-1193235

Burimi i fotos: unsplash.com