Home Lifestyle Pse meshkujt i tërheqin më shumë femrat me gjoks të vogël?
Pse meshkujt i tërheqin më shumë femrat me gjoks të vogël?
0

Pse meshkujt i tërheqin më shumë femrat me gjoks të vogël?

0
0

Meshkujt i shohin femrat me gjoks të vogël si më tërheqëse në shtrat pasi gjoksi i vogël duket më simetrik dhe meshkujt në mënyrë të pavetëdijshme tërhiqen nga simetria.

Gjinjtë më të vegjël gjithashtu mund të ulen më pak.

Një studim tjetër zbuloi se gjinjtë më të vegjël janë më të ndjeshëm.
Gratë me gjoks të madh kanë 25% më pak ndjeshmëri se gjokset më të vogla.

Gjinjtë e vegjël gjithashtu kanë më pak inde yndyrore dhe janë më të lehtë për t’u stimuluar gjatë paralojës.

Femrat me gjoks të vogël kanë më shumë gjasa të kenë më shumë kënaqësi gjatë paralojës dhe i tërheqin meshkujt më shumë se femrat me gjoks të madh.

Linku: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/

Burimi i fotos: pexele.com