Home Lifestyle Atmosferë festash, mësoni disa mënyra të thjeshta për të dekoruar shtëpinë tuaj për Krishtlindje
Atmosferë festash, mësoni disa mënyra të thjeshta për të dekoruar shtëpinë tuaj për Krishtlindje
0

Atmosferë festash, mësoni disa mënyra të thjeshta për të dekoruar shtëpinë tuaj për Krishtlindje

0
0

Punimet dhe dekorimet nuk duhet të jenë të komplikuara për të qenë të bukura.

Ne po ndajmë disa nga truket më preferuara për dekorimin e Krishtlindjeve, të cilat i përdorim për të dekoruar shtëpinë.

Ato janë të mjaftueshme për çdo buxhet, stil dhe hapësirë, dhe shumica e tyre përdorin artikuj që mund t’i keni tashmë rreth shtëpisë.

Përdorni këto ide për të ripërdorur furnizimet e rastësishme të mbetura të Krishtlindjeve si mbështjellës dhuratash, karamele, tapa vere ose kone pishe.

Shumë prej tyre janë edhe vepra artizanale argëtuese ose dhurata DIY që mund t’i bëni me familjen.

Pavarësisht nëse organizoni një festë epike Krishtlindjesh, një Krishtlindje argëtuese familjare ose dëshironi të shijoni një festë të qetë në apartamentin tuaj të vogël, merrni masa për të dekuruar thjeshtë dhe bukur shtëojnë tuaj.

Jeni të garantuar të gjeni të paktën një ide që mund ta përdorni dhe të vazhdoni ta kontrolloni, sepse ne e përditësojmë atë çdo vit!

Dekorimet janë të organizuara në seksionet e mëposhtme:

 1. Llamba shumëngjyrëshe.
 2. Mbështilleni dyert tuaja.
 3. Kurorë me lule dhe gjethe në dyer, dritare, rrugë hyrëse, banderola dhe mantele.
 4. Qirinj dhe kushtime
 5. Dekorime me flokëbore
 6. Dekorime pishe tek pema apo në oxhak.
 7. Dekorime me kallam karamele.
 8. Dekorime me kon.
 9. Dekor i brendshëm ose i jashtëm prej druri.
 10. Dekor Krishtlindjesh me argjilë.
 11. Degët e Krishtlindjeve.
 12. Vazo Dhe Kavanoza.
 13. Ide për pemën e Krishtlindjes të varur në mur.
 14. Ide për kurorë Krishtlindjesh.
 15. Çorapet e Krishtlindjeve në oxhak.

Linku: https://www.twinsdish.com/easy-ways-to-decorate-your-home-for-christmas/

Burimi i foto: freepik.com