Home ShowBiz Si ishte raporti i tyre? Letra që i ati i dërgoi Marilyn Monroe së shpejti në ankand
Si ishte raporti i tyre? Letra që i ati i dërgoi Marilyn Monroe së shpejti në ankand
0

Si ishte raporti i tyre? Letra që i ati i dërgoi Marilyn Monroe së shpejti në ankand

0
0

Ankandi i kujtimeve të Marilyn Monroe përfshin një letër nga babai i misterit

Më shumë se 175 sende personale të Marilyn Monroe janë nisur për në ankand, duke përfshirë një letër nga babai i saj i larguar, Charles Stanley Gifford.

Edhe 60 vjet pas vdekjes së saj, historia e Marilyn Monroe ende nuk është zbuluar plotësisht.

Objektet do të prezantohen në eventin e Hollivudit Julien’s Auctions dhe TCM Presents: Icons & Idols, që do të zhvillohet si personalisht ashtu edhe në internet nga 17 deri më 18 dhjetor.

Kartolina përshëndetëse pa datë, drejtuar Monroe me dorëshkrimin e Gifford, pritet të shitet nga 2,000 deri në 3,000 dollarë.

“Kjo notë e gëzueshme për t’u mirëpritur vjen veçanërisht për të thënë se shumë mendime dhe dëshira, gjithashtu, janë me ju çdo ditë,” shkruhej në shënim, së bashku me fjalët “edhe pak lutje”. Ajo ishte nënshkruar “Stanley Gifford, Red Rock Dairy Farm, Hemet, Calif.”

Veçanërisht, ai e shkroi gabim emrin e skenës së vajzës së tij si “Marylyn”.

Një kartolinë urimi pa datë e shkruar nga babai i Monroe është shfaqur.

Letra u zbulua nga historiani dhe koleksionisti i Marilyn Monroe Scott Fortner, i cili e gjeti atë “thjesht rastësisht” ndërsa po përgatiste arkivat personale të Monroe për Ankandet e Julien.

“Kjo është e vetmja dëshmi e dokumentuar e njohur e një marrëdhënieje midis Monroe dhe Gifford, e cila zgjidh misterin nëse ajo e njihte apo jo kishte kontakt me babanë e saj biologjik,” tha Fortner për People së fundmi.

Linku: https://nypost.com/2022/11/23/marilyn-monroe-auction-includes-letter-from-mystery-dad/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/merlin_monro_official/

tags: