Home ShowBiz ‘Tani e kuptoj çështë lumturia’, Dojna Mema ndan ditarin e saj me ndjekësit
‘Tani e kuptoj çështë lumturia’, Dojna Mema ndan ditarin e saj me ndjekësit
0

‘Tani e kuptoj çështë lumturia’, Dojna Mema ndan ditarin e saj me ndjekësit

0
0

Dojna Mema ditën e parë të vitit 2023 e ka filluar me një shkrim të veçantë në ditarin e saj.

‘1 Janar 2023

I dashur ditar,

Tani e kuptoj ç’është lumturia.’

Dojna dhe Vlashenti kanë pasur një vit të veçantë në 2022 pasi erdhi në jetë dhe djali i tyre.

Dyshja janë një nga çiftet më të këndshëm.

Ata jemi mësuar ti shikojmë shpesh të ndajnë copëza nga përditshmëria e tij.

Linku: https://www.instagram.com/p/Cm4VG-vtnac/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/Cm4VG-vtnac/