Home ShowBiz Ermal Mamaqi vjen me një mesazh domethënës për të gjithë prindërit
Ermal Mamaqi vjen me një mesazh domethënës për të gjithë prindërit
0

Ermal Mamaqi vjen me një mesazh domethënës për të gjithë prindërit

0
0

Ermal Mamaqi është një nga emrat më të lakuar në media.

Ai është mjaft aktiv në rrjete sociale dhe jo vetëm ku ndan momente nga përditshmëria e tij.

Mamaqi ka ardhur me një mesazh për të gjithë prindërit.

‘Ecja nga liqeni dhe pashë këtë tabelën.
U gëzova për ata pensionistë që kishin mbushur kafenenë.
Pastaj u trishtova për pensionistët të cilët nuk kanë mundësi ta pinë kafen 120 lekë mbas orës 10.
Pastaj mendova për prindërit e mi që nuk kanë kto sfida. Unë dhe vllai im jemi gjithmonë në suport.
Përsëri mendova për pensionistët që kanë fëmijë që nuk u i mbështesin. Trishtimi më i madh janë fëmijët që kanë mundësitë dhe përsëri nuk i ndihmojnë prindërit.
Por përsëri ky është faji i prindërve që i kanë edukuar të tillë…
Mos investoni për Pensionin miq.
Investoni te fëmijët tuaj.
Ata janë pensioni më i mirë.’

Linku: https://www.instagram.com/p/CouGshDtpzN/?utm_source=ig_embed&ig_rid=70b35d79-455f-4557-8bc4-b3a6277fc50f

Burimi i fotos:https://www.instagram.com/ermalmamaqiofficial/