Home Lifestyle Shenjat e zodiakut që e kanë të vështirë të thonë më mungon
Shenjat e zodiakut që e kanë të vështirë të thonë më mungon
0

Shenjat e zodiakut që e kanë të vështirë të thonë më mungon

0
0

Dashi

Dashi është aq jo fleksibël kur bëhet fjalë për emocionet e tyre, saqë nëse zgjedhin të duken të shtrënguar dhe fshehin ndjenjat e tyre nga dikush, nuk do t’i bëjnë kurrë të kuptojnë se i mungojnë. Ata do ta mashtrojnë veten duke menduar se mund të funksionojnë edhe pa ju. Ata nuk janë të gatshëm të pranojnë se i mungoni në jetën e tij/saj.

Akrepi

Akrepat nuk do të lejojnë askënd tjetër t’i njohë me lehtësi mendimet e tyre, pasi nuk i besojnë askujt që t’u tregojë se si ndihen. Nëse një Akrepi i mungon dikush, do ta vëreni se sillen në mënyrë të ngathët, por kurrë nuk do të shprehin dëshirën e tyre për atë person. Ata shpesh perceptohen si jashtëzakonisht të ftohtë dhe frikësues, dhe nganjëherë, për të ruajtur këtë identitet, ata refuzojnë t’i bëjnë të ditur dikujt se i mungon.

Virgjëresha

Virgjëreshat janë një nga shenjat më serioze dhe të qeta të zodiakut, kështu që kur ju mungoni, ata preferojnë t’i mbajnë për vete ndjenjat e tyre të vërteta, pasi besojnë se pranimi i tyre do të ishte i pakuptimtë. Ata më mirë do të shmangnin kapjen në një cikël të kotë të mungesës së individit, gjë që mund të ketë një efekt negativ në aftësinë e tyre për të qenë produktiv në jetë dhe për të shpenzuar kohën e tyre të vlefshme.

Ujori

Njerëzit e Ujorit shkëlqejnë në maskimin e emocioneve të tyre. Prandaj, gjithmonë do ta gjeni veten kurioz për mendimet e tyre. Ata urrejnë t’i japin dikujt kontroll mbi ndjenjat e tyre. Si rezultat, ata do ta largonin vëmendjen e tyre në çdo gjë tjetër për të kapërcyer atë ndjenjë të turbullt, pasi mungesa i bën ata të ndihen të shqetësuar.

Linku: https://www.pinkvilla.com/lifestyle/people/aries-to-aquarius-4-zodiac-signs-who-wont-acknowledge-that-they-miss-you-1210434

Burimi i fotos: unsplash.com