Home Business / Technology Shfaq probleme në postimin e imazheve, reagon Twitter
Shfaq probleme në postimin e imazheve, reagon Twitter
0

Shfaq probleme në postimin e imazheve, reagon Twitter

0
0

Twitter ka probleme teknologjike për herë të dytë në javë.

Twitter ka përjetuar probleme të mëdha me postimin e disa imazheve dhe lidhjeve hera e dytë brenda një jave ka pësuar probleme teknike.

Klikimi në lidhjet në postime rezultoi në marrjen e një mesazhi gabimi nga përdoruesit.

Twitter tha se disa pjesë të shërbimit nuk po “funksiononin siç pritej” dhe fajësoi një ndryshim të brendshëm që “kishte disa pasoja të padëshiruara”.

Më vonë tha “gjërat tani duhet të funksionojnë si normale. Faleminderit që qëndruat me ne!”

Në një moment Downdetector, i cili gjurmon problemet teknike në një numër faqesh interneti, zbuloi se më shumë se 5,000 njerëz kishin raportuar probleme.

Twitter i është bashkuar gjigantëve të tjerë të teknologjisë në shkurtimin e një numri të konsiderueshëm të stafit, duke përfshirë një raund të ri shkurtimesh vetëm shtatë ditë më parë, megjithëse nuk ka asnjë provë se ky është shkaku i problemeve të fundit.

Linku:https://www.bbc.com/news/technology-64863450

Burimi i fotos: unsplash.com

tags: