Home ShowBiz Emocione të veçanta, Qetsori surprizohet nga fëmijët
Emocione të veçanta, Qetsori surprizohet nga fëmijët
0

Emocione të veçanta, Qetsori surprizohet nga fëmijët

0
0

Qetsorin jemi mësuar ta shikojmë si lojtar dhe karakter të fortë brenda mureve të shtëpisë vip.

Sot ai na ka treguar anën emocionale duke folur për rrugëtimin e tij të veçantë me fëmijët.

Vajzën e vogël Hanën ai e ka pikë të dobët.

Gjatë këtij rrëfimi Qetsori është parë me lot në sy.

Vajza e vogël Hana dhe djali dhe vajza e madhe i kanë ardhur surprizë në oborr.

Në një moment kaq special nuk kanë munguar emocionet e forta.

Linku: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

Burimi i fotos:  https://www.instagram.com/p/CpYphFdtXnh/