Home ShowBiz Nuk më lëvizin muskujt, Kim Kardashian pranon hapur ndërhyrjet
Nuk më lëvizin muskujt, Kim Kardashian pranon hapur ndërhyrjet
0

Nuk më lëvizin muskujt, Kim Kardashian pranon hapur ndërhyrjet

0
0

Kim Kardashian pranon se ka marrë botox në qafë, qesh dhe nuk mund t’i lëvizë muskujt.

“Gjysma e imja ndoshta është e botoksuar”, tha themeluesi i SKIMS për muskujt e saj të qafës.

Injeksionet e botoksit në qafë kanë për qëllim të paralizojnë muskujt e qafës, gjë që redukton rrudhat dhe linjat e holla.

Vitin e kaluar, ylli i realitetit foli edhe për procedurat kozmetike kur diskutoi linjën e saj nëntë hapash të kujdesit të lëkurës SKKN nga Kim, duke thënë se ajo do të “bëjë gjithçka për t’u dukur dhe ndihet rinore”.

Ajo tha se nuk ka pasur asnjëherë filler në faqet apo buzët e saj.

Pak botox në ballin e saj është gjithçka që ajo ka në fytyrë.

Linku: https://people.com/kim-kardashian-admits-getting-botox-in-her-neck-7504075

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/kimkardashian/