Home Lifestyle 6 pyetjet që urrejnë meshkuj t’u përgjigjen
6 pyetjet që urrejnë meshkuj t’u përgjigjen
0

6 pyetjet që urrejnë meshkuj t’u përgjigjen

0
0

1. Jemi të lidhur?

Askush nuk do t’ia bësh këtë pyetje, aq më tepër në fillimet e një njohjeje. Burrat stepen nga përkushtimi, janë si fëmijë, ndërsa gratë mendojnë më gjatë për dashurinë, martesën, lumturinë e përjetshme. Burrave u thuhet të jenë të fortë, të pavarur, që s’kanë nevojë për askënd, që s’duhet të qajnë, të jenë stoikë. Ti je e zonja e vetes dhe mund të bësh edhe pa të, por meqë s’ke kohë për të humbur, gjëra duhen bërë të qarta: “Çfarë jemi ne?”

2. Sa fiton?

Tema e parave duhet bërë në një lidhje dhe e mira është të konsumohet si bisedë në fillim të lidhjes. Duhet të dish nëse jeni të dy njësoj ambiciozë. Por në vend të pyesni “sa e ke rrogën?” mund t’i thuash me lezet: “Sa do të doja të shkoja në Spanjë, por jam shumë ngushtë këto kohë. Si ia bën që udhëton aq shpesh?”

3. Si dukej ish-e dashura jote? Ishte e mirë?

Apo edhe më keq ‘më e mirë se unë?’. Është normale që të jeni kurioze, por ai mund të ndihet i tensionuar, mbi të gjitha nëse lidhja e tij e mëparshme ishte serioze. Sipas eskpertëve të lidhjeve, tema të tilla duhen shmangur, por tregohuni të zgjuara dhe merrni informacion në mënyra të tjera.

4. Ku na sheh pas pesë vitesh?

Kjo s’është një pyetje që duhet t’ia bësh partnerit sepse është shumë tensionuese. Pyeteni për synimet e tij në jetë, ku do të jetojë, çfarë plani ka në lidhje me karrierën. Kjo është një mënyrë e mirë për të zbuluar planet e tij në jetë dhe nëse bën pjesë edhe ti aty.

5. Kur do t’i takoj prindërit e tu?

 Kjo pyetje është delikate, mbi të gjitha në varësi të marrëdhënies që partneri ka me prindërit. Nëse ata nuk kanë patur një marrëdhënie fort të mirë, mos prit t’i takosh prindërit e tij së shpejti. Nëse marrëdhënia e tyre është e afërt, thuajse shoqërore, atëherë mund të presësh t’i takosh..

6. Çfarë do të hash/bësh sot në darkë?

Për ta bërë më të thjeshtë, ndajini detyrat. Një javë e zgjedh ti çfarë do hani apo çfarë aktivitetesh do zhvilloni, javën tjetër partneri.

 

Burimi: https://sg.news.yahoo.com/photos/top-10-questions-men-hate-slideshow.html

Foto: Freepek.com