Home ShowBiz Baba për herë të katërt, Al Pacino i kërkon testin e ADN-së partneres
Baba për herë të katërt, Al Pacino i kërkon testin e ADN-së partneres
0

Baba për herë të katërt, Al Pacino i kërkon testin e ADN-së partneres

0
0

Al Pacino kërkoi një test të ADN-së nga e dashura e tij 29-vjeçare.

Al Pacino do të bëhet baba për herë të katërt në moshën 83-vjeçare me të dashurën e tij 29-vjeçare, Noor Alfallah.

Ai nuk e dinte se e dashura e tij, e cila është tetë muajshe, ishte shtatzënë deri para dy muajsh.

Protagonisti i Scarface fillimisht dyshoi se foshnja e të dashurës të ishte i tij dhe kërkoi një test ADN-je, të cilin Noor e pranoi dhe i tregoi se ishte babai.

Vajza e tij e parë quhet Julie Marie dhe ka lindur në vitin 1989, kjo ishte rezultat i marrëdhënies së tij me Jan Tarrant, trajner i aktrimit.

Al Pacino nuk ishte i sigurt se partnerja e tij mund të mbetej shtatzënë.

Skepticizmi i tij për shtatzëninë e të dashurës së tij nuk ishte për shkak të moshës, por sepse ajo kishte probleme të lidhura me fertilitetin. Dhe ai nuk e dinte se e dashura e tij, e cila është tetë muajshe, ishte shtatzënë deri para dy muajsh.

Linku: https://www.tellerreport.com/news/2023-06-01-al-pacino-demanded-a-dna-test-from-his-29-year-old-girlfriend–he-was-not-believed-to-be-able-to-impregnate-her.S1-hTbwULh.html

Burimi i fotos:https://www.instagram.com/p/CrSK6aNMFUE/

tags: