Home ShowBiz ‘Mos ki frikë, s’të marr as Azemin, as Lumin’, debati pikant Kader-Alba
‘Mos ki frikë, s’të marr as Azemin, as Lumin’, debati pikant Kader-Alba
0

‘Mos ki frikë, s’të marr as Azemin, as Lumin’, debati pikant Kader-Alba

0
0

Kader Kicaj, banorja e re e ‘Big Brother Vip Kosova’, ka shprehur pakënaqësitë e saj në spektaklin e djeshëm, për pritjen që i kanë bërë konkurrentët dhe sjelljen e tyre gjatë këtyre ditëve.

Ajo tha se nuk është pritur mirë nga vajzat, pasi sipas saj në një farë mënyrë janë bërë xheloze për të.

Ndërsa në një moment Kader i drejtohet Albës duke i thënë të mos frikësohet pasi nuk është futur në lojë për t’i marrë as Lumbardhin, as Azemin.

”Mos u frikëso, nuk kam ardhur të marr as Azemin, as Lumbardhin”, tha ajo.

Linku: https://www.youtube.com/watch?v=0O6fx3CXyMA&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Foto: https://www.youtube.com/watch?v=0O6fx3CXyMA&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title