Home ShowBiz ‘Të kërkoj falje’, Ilnisa dhe Erjola lënë anash diskutimet
‘Të kërkoj falje’, Ilnisa dhe Erjola lënë anash diskutimet
0

‘Të kërkoj falje’, Ilnisa dhe Erjola lënë anash diskutimet

0
0

Ilnisa dhe Erjola janë përplasur keq pak dit më parë. Ilnisa e preku tek prindërit Erjolën dhe kjo e fundit i tha femër e pështirë skizofrene.

Vjzat sot kanë vendosur të sheshojnë diskutimet me një bisedë sqaruese.

Unë kam pasur ekzagjerime e pranoj, por edhe ti nuk ke qenë më pak, -i tha Ilnisa.

Në asnjë diskutim nuk është dikush i pafajshëm, u shpreh Erjola.

Dakord pra, unë po e pranoj në një mënyrë që sjellja ime nuk ishte aspak e bukur por erdhi si pasojë e disa gjërave që kanë ndodhur disa ditë më parë, u përgjigj Ilnisa.

Jam shumë dakord me këtë që thua ti nëse ti më kërkon falje-tha Erjola

Të kërkoj falje nëse ti ndjerë e prekur i tha Ilnisa. Vjzat i lane anash hatërmbetjet për shkak të bashkëjetesës në një shtëpi.

Linku:https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

Burimi i fotos:https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

tags: