Home Lifestyle Arsyet e sinqerta e të dhimbshme pse ai nuk do t’ju lërë të ndaheni me të
Arsyet e sinqerta e të dhimbshme pse ai nuk do t’ju lërë të ndaheni me të
0

Arsyet e sinqerta e të dhimbshme pse ai nuk do t’ju lërë të ndaheni me të

0
0

Nuk është romantike; është abuzive

  1. Ai dëshiron pushtetin

Kur përpiqeni të ndaheni me të dashurin tuaj, a ju thotë ai: “Ti nuk do të largohesh… Unë do ta bëj”? A refuzon ai të respektojë dëshirat dhe nevojat tuaja sepse gjithçka ka të bëjë me të? Unë kam një kliente që ka një lidhje prej vitesh dhe ajo dëshiron, më shumë se çdo gjë, t’i japë fund. Sa herë që ajo tenton, ai e kërcënon duke u betuar se do të jetë i vetmi që do të vendosë kur të mbarojnë.

  1. Ai dëshiron që dikush të kujdeset për të

Çdo djalë thjesht dëshiron të kujdeset për të. Pavarësisht se sa të suksesshëm apo të pavarur janë ata, të kesh dikë që synon nevojat e tyre është një pjesë kyçe e lumturisë së tyre. Imagjinoni nëse do të ndaheni me të – kush do të kujdesej për të? Unë kam një klient që u kujdes për burrin e saj në një mënyrë të madhe. Ajo pagoi mobiljet e banesës së tij. Ajo gatuan, pastronte dhe shëtiste qentë.

Ajo ishte gjithmonë aty, duke e pritur atë kur të kthehej në shtëpi pas punës. Asaj i pëlqente të kujdesej për të, kështu që e bëri. Me kalimin e kohës, ajo ndjeu sikur ai po e merrte si të mirëqenë. Ai ndaloi së ardhuri në shtëpi për të kaluar kohë me të. Kur ishte në shtëpi, ai ishte si hije. Ajo vazhdoi të kujdesej për të, por nuk merrte asgjë në këmbim. Së shpejti, ajo vendosi që kishte mbaruar. Sa herë që ajo fliste për çështjen e ndarjes me të, ai i lutej që të qëndronte. Ai bëri premtime se do të ndryshonte – premtime dashurie dhe përgjithmonë.

  1. I pëlqen intimiteti

Shumë meshkuj janë shumë të shtyrë nga intimiteti. Ata mendojnë për të 24 orë në ditë dhe do të bëjnë pothuajse gjithçka për të pasur qasje të lehtë në të sa herë që munden dhe kjo do të thotë ju. Nëse ndaheni me të, ai nuk do të ketë më akses në gjënë që dëshiron. Në vend që të kthehet në shtëpi tek ju çdo natë, ai do të duhet të bëjë një përpjekje diku tjetër.

4.Ai është i turpëruar

Shumë burra janë shumë krenarë. Të duket mirë në sytë e të tjerëve, veçanërisht meshkujve të tjerë, është ajo që e shtyn atë të ketë sukses. Nëse doni të ndaheni me të, në vend të anasjelltas, atëherë ai humbet fytyrën. Unë kam një klient, i dashuri i të cilit i ofroi ta linte të ndahej me të, por vetëm nëse ajo vazhdonte të shfaqej për darkën e së dielës mbrëma në shtëpinë e njerëzve të tij. Ai kishte kaluar disa lidhje më parë dhe vëllezërit e tij i dhanë shumë pikëllim për këtë.

Linku::https://www.yourtango.com/heartbreak/painfully-honest-reasons-he-wont-let-you-break-up-with-him

Foto: Freepik.com

tags: