Home ShowBiz ‘Ndihem vetëm dua të shkoj në shtëpinë time’, kriset shoqëria mes Françeskës dhe Heidit
‘Ndihem vetëm dua të shkoj në shtëpinë time’, kriset shoqëria mes Françeskës dhe Heidit
0

‘Ndihem vetëm dua të shkoj në shtëpinë time’, kriset shoqëria mes Françeskës dhe Heidit

0
0

Miqësia e Heidit me Françeskën ka pësuar një krisje. Vajzat gjatë kësaj kohe janë parë shumë suportuese ndaj njëra-tjetrës. Megjithatë nga diskutimi i Eglës me Françeskën kjo e fundit ka pasur një pakënaqësi ndaj Heidit.

Aja ka pritur që Heidi t’i gjendet pranë në këto momente dhe ka vendosur t’ia thotë mes lotësh.

‘Jam shumë e ndikuar nga dikutimi i Eglës për peshën time dhe sot ndihem shumë e ndikuar. Unë erdha dhe të thashë se ajo më shtyu në pishinë dhe t’i nuk reagove fare. Ti nuk më beson mua si shoqja jote dhe nuk reagon fare. Unë pres jo të ndërhysh por të reagosh ose të paktën të mos qeshësh me Eglën pas kësaj. Kur t’i je me të drejtën tënde unë kam qenë aty për të ndenjur afër.’

Unë doja të jepja hapsirën ty dhe nuk doja të futesha në gjërat e tua tha Heidi. Po bëj shumë gabime pa i kuptuar i tha Heidi mikeshës së saj.

Françeska u largua nga Heidi duke qarë pas gjithë kësaj situate ajo u shpreh se ndihet vetëm në këtë shtëpi dhe do të largohet nga gara.

Linku:https://www.youtube.com/watch?v=ZDYNJ66KwM0

Burimi i fotos:   https://www.youtube.com/watch?v=ZDYNJ66KwM0

tags: