Home ShowBiz Orinda ka një kërkesë, Turi i jep përgjigjien epike
Orinda ka një kërkesë, Turi i jep përgjigjien epike
0

Orinda ka një kërkesë, Turi i jep përgjigjien epike

0
0

Turin dhe Orindën i shikojmë shpesh shumë aktiv në rrjete sociale duke ndarë momente nga përditshmëria e tyre me të voglën Atara.

Së fundmi producenti i njohur ka ndarë me ndjekësit kërkesën që Orinda i ka bërë.

Me siguri në këtë kërkesë e gjejnë veten shumë prindër që duan të udhëtojnë me fëmijët e tyre.

Turi duket se e ka të vështirë të shkëputet nga e bija qoftë dhe për pak ditë prandaj ka dhe një përgjigjie kaq epike ndaj kërkesës së partneres.

Gruaja më kërkon firmën që të udhëtojë me gocën jashtë Shqipërie…

Unë i them sa lekë më jep?

Linku: https://www.instagram.com/turjanhysko/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/turjanhysko/

tags: