Home Aktualitet Maturantët i nënshtrohen testit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë
Maturantët i nënshtrohen testit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë
0

Maturantët i nënshtrohen testit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

0
0

Afërsisht 28 mijë maturantë sot janë nënshtruar testit në Gjuhë Shqipe dhe Letërsi.

Rreth një javë më parë maturaantët zhvilluan provimin e ‘Gjuhës së Huaj’.

Provimi do të zgjasë 2h e 30 min.
Pas përfundimit të tij maturantëlt pritet të marrin notat e testit të ‘Gjuhës së Huaj’.

Me 18 qershor do të jetë ‘Matematika’, ndërsa më 24 qershor do të mbahet provimi i lëndës me zgjedhje.

Linku:https://arsimi.gov.al/

Burimi i fotos:pexele.com

tags: