Home Aktualitet 28 mijë maturantë sot i nënshtrohen provimit të Matematikës
28 mijë maturantë sot i nënshtrohen provimit të Matematikës
0

28 mijë maturantë sot i nënshtrohen provimit të Matematikës

0
0

Rreth 28 mijë maturantë në të gjithë vendin do i nënshtrohen këtë të martë testit të maturës shtetërore në lëndën e Matematikës.

Ky është provimi i tretë që zhvillojnë maturantët, ndërsa i fundit është më datë 24 qershor në lëndën me zgjedhje.

Procedurat do të jenë të njëjta dhe testimi do të nisë në orën 10: 00 për të zgjatur plot 2 orë e 30 minuta.

Ndërsa më 24 qershor do të mbahet provimi i lëndës me zgjedhje.

Deri më tani maturantët janë njohur me rezultatet e Gjuhës së Huaj.

Linku:https://arsimi.gov.al/

Burimi i fotos:https://arsimi.gov.al/

tags: