Home ShowBiz Nga pushimet me të dashurën e re te pjesëmarrja në BBV këto janë përgjigjet e Cozamn dhe Skerdi Ago
Nga pushimet me të dashurën e re te pjesëmarrja në BBV këto janë përgjigjet e Cozamn dhe Skerdi Ago
0

Nga pushimet me të dashurën e re te pjesëmarrja në BBV këto janë përgjigjet e Cozamn dhe Skerdi Ago

0
0

Të ftuar në emisonin “Pushimet on Top”, reperi Cozman së bashku me mikun e tij Skerdi Ago iu përgjigjen pyetjeve për njëri-tjetrin në lidhje me titujt më viral të momentit.

Lei Kraja: Ke ndonjë artist që nuk do të bashkëpunoje kurrë më? (pyet Skerdin)

Skerdi Ago: Jam zhgënjyer për atë cka i kam ofruar ose këngën që i kam bërë një artisti. Ka artista plot që se meritojnë t’u japësh as dorën.

Lei Kraja:Nuk ke ndonjë emër?

Skerdi Ago: Jo nuk përmend asnjë emër.

Lei Kraja: Skerdi së shpejti baba për herë të tretë?

Cozman: Jo unë nuk kam informacion

Lei Kraja: A ke plan për t’u bërë baba për herë të tretë?( pyet Skerdin)

Skerdi Ago: Kam dëshirë një vajzë, por dua të rriten njëherë djemtë.

Lei Kraja: Cozman inspirohesh ti?(në lidhje me një fëmijë)

Cozman: Po pak.

Lei Kraja:Rrëfehet Cozman për 45-vjetorin do ta lë muzikën(lexon titullin e një portali)

Cozman: Kurrë

Skerdi: Kur të jemi 50-vjeçë do e bëjmë ndonjë këngë për qef.

Lei Kraja:Pas konfliktit me grupin “Babastar” Cozmani pajtohet me Getoar Selimin( titulli i portalit) është e vërtet?

Skerdi Ago:Unë mendojë se nuk është zënë ndonjëherë me Getin.

Lei Kraja:Me cilët bëhesh më shumë nga “BabaStar”?

Cozman: Me Getin e kam marrëdhëniën 10 nga 10

Lei Kraja:Cozman merr ftesen për “Big Brother Vip Albania”, reperi e konfirmon se do të jetë pjesë e edicionit të 4-të.

Skerdi Ago: Nuk besoj se do të jetë pjesë.

Lei Kraja: Do doje të ishe pjesë e “Big Brother Vip Albania 4″?

Cozman: E kam refuzuar mbi 5 herë si” Big Brother Vip Albania” dhe “Big Brother Vip Kosova”

Lei Kraja: Cozman shijon pushimet me të dashurën e re ( një tjetër titull)

Skerdi Ago: Jo, nuk kam informacion

Cozman: E vërtet është. Me të dashurën apo me një shoqe është gjë tjetër.

Këto ishin dhe përgjigjet nga Cozmani dhe Skerdi Ago. Nëpërmjet sinqeritetit të tyre ata iu përgjigjën cdo pyetje të krijuara nga moderatorja Lei Kraja. Tani mbetet për një konfirmim për romacën e re të Cozman.

Liku: https://www.youtube.com/watch?v=lB_4JbKs7Mk

Burimi i fotos: Instagram https://www.instagram.com/cozman/

 

tags: