Home Tag "acromax media"

YouTube – Në eventin e koorporatave Acromax Media gjithnjë prezente

0
Ditën e hënë në datë 24 qershor You Tube ka organizuar Enterprice Day, thënë ndryshe ditën e koorporatave. Organizimi u zhvillua pranë zyrave të Google në Mynih, ku pjesmarrëse ishin koorporatat më të mëdha nga Europa dhe nga shtete e EMEA. Në këtë organizim u ftua dhe mori pjesë edhe kompania Gjermane Acromax Media GmbH, […]

Dekori, të ftuarit e gjithçka tjetër mes kolegësh në botën e medias!

0
Data 24 Maj një ditë feste e mrekullueshme mes një rrethi të ngushtë kolegësh artistësh dhe drejtuesish nga bota e medias Shqiptare. Ishte një feste intime e organizuar në ambientet e reja në një nga zonat më luksoze të Tiranës, pranë “Ambasador 3”. Ata shijuan banketin e detajuar, koktejlet nën arredimin e Class by Alketa […]